Asociatie crescatori de porumbei Buzau

Asociatia Columbofila Buzau


Asociatie crescatori de porumbei Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Asociatie crescatori de porumbei Buzau: Asociatia Columbofila Buzau.

Descriere

Asociatia este infiintata pentru practicarea sportului columbofil de catre membrii sai – disciplina sportiva recunoscuta prin Ordinul Ministerului Tineretului si Sportului nr. 2135/19.11.2009 – in cadrul Federatiei Romane de Sport Columbofil.

Asociatia are urmatoarele obiective:

  • formarea si aplicarea unui sistem organizat de selectie, antrenarea porumbeilor pentru competitiile sportive, angajarea porumbeilor in competitiile sportive organizate de Federatia Romana de Sport Columbofil atat pe teritoriul Tarii cat si in strainatate in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 69 / 2000, Statutul si Regulamentele FRSC si F.C.I. .
  • stabilirea, mentinerea si dezvoltarea legaturilor in domeniul sportiv dintre membri sai, oficiali, suporteri, cluburi, asociatii, organisme nationale si internationale de sport columbofil, neadmiterea nici unei discriminari rasiale, religioase sau politice, organizarea de cursuri si stagii de pregatire privind cunoasterea regulilor sportului columbofil .
  • obiectivele Clubului decurg si din reglementarile Federatiei Romane de Sport Columbofil precum si din Statutele si Regulamentele Federatiei Columbofile Internationale .
  • promovarea prin toate mijloacele a spiritului de sportivitate, prevenirea si inlaturarea sub toate aspectele a violentei in sportul columbofil, eradicarea oricaror incercari de folosire a substantelor si mijloacelor interzise prin care se urmareste cresterea artificiala a potentialului sportiv al porumbeilor .
  • prin realizarea scopului si obiectivelor propuse, Clubul contribuie la dezvoltarea sportului columbofil in Romania.

Galerie foto