Columbodrom Intorsura Buzaului

Columbodrom Intorsura Buzaului


Columbodrom Intorsura Buzaului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Columbodrom Intorsura Buzaului: Columbodrom Intorsura Buzaului.

Descriere

Dupa numai patru sezoane competitionale ne putem mandri cu angajarea in curse a peste 3300 de porumbei si un numar de peste 400 crescatori romani si staini!

La sosirea in columbodrom puii trebuie sa fie vaccinati contra Paramixovirozei cu minim 10 zile inainte de a fi adusi. Sa prezinte o stare buna de sanatate, sa poarte inele din anul 2017 si sa fie insotiti de pedrigree si talon de proprietate.

Taxa de participare este de 140lei (33 euro) /porumbel si se poate participa cu minim 2 porumbei.La inscriere nu exista un nr. limitat de porumbei pentru crescator -tandem- club- asociatie.

Porumbei trimisi la columbodrom vor fi tinuti in mai multe sectiuni de dezinfectare si aclimatizare pentru fiecare grup nou venit pentru a evita contaminarea porumbeilor existenti in columbodrom. Se va pune un acent deosebit pe sanatatea puilor deoarece doar puii perfect sanatosi sunt capabili de rezultate de top.       

Servicii

Avand in vedere notorietatea si experienta acumulata, am hotarat ca incepand cu sezonul 2018, sa trecem la un alt nivel cerut de multi crescatori:
INTENSE RACE – CURSA FINALA de la o distanta aeriana de 580 km, cu lansare de la BUDAPESTA, din directia NV – SE!

Galerie foto