Produse columbofile Baia Mare

Produse Columbofile Baia Mare


Produse columbofile Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Produse columbofile Baia Mare: Produse Columbofile Baia Mare.

Descriere

Firma noastra va pune la dispozitie cea mai larga gama de produse columbofile de la peste 30 de firme de specialitate.

Este foarte important ca hrana echilibrata oferita porumbeilor sa fie asigurata in mod constant de catre crescator si pentru ca acestia sa isi poata hrani in mod corespunzator pui, iar acestia, la randul lor, sa invete sa manance mai repede, urmand exemplul parintilor.

produse columbofile baia mare

GERWIT W - un preparat deosebit din 18 vitamine proportionate in asa fel incat sa asigure necesarul optim de vitaminizare pe perioada reproducerii, naparlirii dar mai ales pe perioada concursurilor. Se administreaza 1-2 ori pe saptamana 10 ml/2 litri de apa sau pe 1,5 kg mancare. Prezentare: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml.

BLITZFORM Solutie speciala care mareste performantele s creste sanatatea porumbeilor. Contine iod care stimuleaza metabolismul si glanda tiroida. Contine fier care ajuta la formarea globulelor rosii din sange. Acestea la randul lor ajuta la oxigenarea sangelui. Se administreaza de cateva ori pe saptamana. Poate fi combinat si cu alte produse Rhonfried. Administrare: Concurs – 2 -3 ml/litru apa, reproductie, naparlire, pui: 1 ml/ 1 litru apa Prezentare: 100 ml, 250 ml

Servicii

 • PROTEINE SI AMINOACIZI
 • ELECTROLITI SI RECUPERATORI
 • VITAMINE
 • MINERALE
 • INTRETINERE
 • MANCARE
 • MEDICAMENTE
 • DEZINFECTIE
 • PROBIOTICE
 • IMUNITATE
 • PRODUSE NATURALE
 • PRODUSE PENTRU CONDITIONARE

Categorii


Vitamine

Vitamine porumbei


GERVIT W 1L - 145 lei GERVIT W 1L - 145 lei

GERWIT W (bomba cu vitamine) Un preparat deosebit din 18 vitamine proportionate in asa fel incat sa asigure necesarul optim de vitaminizare pe perioada reproducerii, naparlirii dar mai ales pe perioada concursurilor.

Se administreaza 1-2 ori pe saptamana 10 ml/2 litri de apa sau pe 1,5 kg mancare.

Prezentare: 100 ml, 1000 ml.

ITAMINA AD3EC - LICHID - 250 ML - 35 lei ITAMINA AD3EC - LICHID - 250 ML - 35 lei

AD3EC, ofera o cumbinatie perfecta de vitamine la un pret rezonabil. Avand in plus fata de traditionala AD3E si vitamina C care are aplicatii multiple in organismul favoritilor nostri.

Administrare: 5 ml/1litru de apa pentru porumbei.

Produsul este administrabil si altor pasari sau animale.

TAUBENFIT E 50 100 ML - 35 lei TAUBENFIT E 50 100 ML - 35 lei

TAUBENFIT E 50 Suplineste cererea de vitamina E, in special pentru porumbeii de reproductie. Porumbeii de concurs au si ei nevoie de vitamina E pentru a le creste performanta. Excelenta pentru vaduvi la stimularea apetitului. Inainte de imperechere si o saptamana inainte de depunerea oualor 5 zile consecutiv administrati 5ml/ l apa. In timpul concursurilor o data pe saptamana. Prezentare: 100 ml si 250ml.


Minerale

Minerale cu continut de iod si magneziu pentru porumbei.


LEKERSTEIN 12 Buc - 60 lei LEKERSTEIN 12 Buc - 60 lei

Minerale cu continut de iod si magneziu.

Este unul dintre cele mai vandute produse ale firmei Roehnfried avand si un pret foarte bun raportat la bucata (intr-o cutie sunt 12 bucati). Contine argila, seminte, scoici, caramida rosie, drojdie.

Administare: la discretie. Recomandat in special in perioadele de reproductie, concurs si naparlire. Totodata, puilor li se asigura o dezvoltare optima prin administrarea de Lekerstein.

OXIZELL 500ML OXIZELL 500ML

OXIZELL- Drojdie naturala lichida cu efect desoebit in cresterea metabolismului si a schimbului de oxigen din sange. Un sange mai oxigenat inseamna o capacitate mai mare de efort si implicit performante marite

Contine enzime active, fructoza, uleiuri, minerale, vitamine si aminoacizi

Administrare: de doua ori pe saptamana

PREMIUM MINERAL REPRODUCTIE 5KG - 65 lei PREMIUM MINERAL REPRODUCTIE 5KG - 65 lei

Minerale concepute special pentru perioada de REPRODUCTIE. Asigura necesarul optim pentru aceasta perioada. Este foarte apreciat de porumbei, care il ciugulesc cu pofta.


Administrarea se face direct in hranitor cu paharul special din galeata inainte de hranirea propriu zisa pentru a stimula porumbeii sa manance. Contine scioci, caramida rosie, minerale, alge marine, aminoacizi, oregano si diferite tipuri de seminte. 100% NATURAL

TOPFIT 1 KG - 25 lei TOPFIT 1 KG - 25 lei

MINERALE VITAMINIZATE Contine toate mineralele vitale: calciu, fosfor, sodiu, magneziu. Oligoelemente - zinc, fier, mangan, cobalt, cupru Vitamine: complexul AD3E si complexul E si B. Se administreaza pe hrana umectata 20 g/ kg boabe, 2 x saptamana in special la reproductie, pui si naparlire.


Imunitate

Imunitate porumbei


JUNGTIERPULVER - 129 lei JUNGTIERPULVER - 129 lei

Supliment alimentar imunostimulator special pentru porumbei. Jungtierpulver este un produs cu un ridicat nivel de proteine, avand o cumbinatie unica pana in prezent, care activeaza atat sistemul imunitar pasiv, cat si cel activ si in acelasti timp asigura o protectie efectiva a intestinelor. Este recomandat pentru puii de porumbel, dar in acelasi timp are efecte foarte bune asupra porumbeilor maturi in perioadele de stres: transport, concursuri, naparlire, reproductie si special dupa tratamente pentru cresterea imunitatii.
Jungtierpulver este bogat in aminoacizi si celuloza. In acelasi timp este bogat in anticorpi activi, extrasi direct din colostrum bovin si galbenus de ou, in enzime de drojdie active in tranzitul intestinal. Beta –glucanii activeaza sistemul imunitar, iar probioticele stabilizeaza flora intestinala.
Prin folosirea regulata a acestui produs se optimizeaza dezvoltarea si regenerarea muschilor si tesuturilor, rezistenta tesuturilor intestinale la atacul bacteriilor negative creste, pentru ca sistemul imunitar se fortifica cu peste 70% peste valorile normale.
Idicatii:

 • La separarea puilor – 5 zile;
 • In perioada urmatoare 1 – 2 ori pe saptamana;
 • Concursuri cu puii – direct la sosire si a doua zi ;
 • La aparitia Adenocolii la pui, combinata cu electrolit;
 • Adulti Concurs – a doua zi dupa sosire;
 • Naparlire – 1 – 2 ori pe saptamana;
 • Reproductie – 1- 2 ori pe saptamana
ENTROBAC 600 G - 76 lei ENTROBAC 600 G - 76 lei

Probiotice si prebiotice
Entrobac este un supliment nutritiv pentru porumbei. Acesta contine bacterii probiotice si prebiotice, necesare florei intestinale. Entrobac este ideal pentru refacerea florei intestinale in timpul sau dupa tratamente sau perioade de stres. Tulpina bacteriana continut in acesta este stabila, impotriva multor antibiotice astfel, Entrobac este potrivit pentru restabilirea florei intestinale in timpul si dupa tratament cu antibiotice. Entrobac intareste sistemul imunitar, flora intestinala si protejeaza impotriva bacteriilor cum ar fi E-coli, salmonella, clostridia. Bacteriile produc metabolite care actioneaza impotriva ciupercilor.
Dozaj:

 • In general: 5 g (=1 lingura de masurat) la 1 kg hrana sau la 1 l apa de baut
 • In timpul sezonului de concursuri: Timp de 2 zile dupa zbor
 • Naparlire si reproductie: de 2 ori pe saptamana
 • Porumbeii tineri: 2 zile inainte si 2 zile dupa fiecare antrenament si concurs
 • Dupa tratemente: 10 g (= 2 linguri de masurare) la 1 kg de hrana
 • Pentru restabilirea florei intestinale dupa tratamente, a se administra timp de mai multe zile la rand. Se poate folosi impreuna cu Avimycin si K+K Eiweiß 3000.
IMMUNBOOSTER - 500 G - 102 lei IMMUNBOOSTER - 500 G - 102 lei

Supliment alimentar pentru porumbei.

Immunbooster stimuleaza atentia si timpul de reactie al sistemului imunitar, si o data cu acestea, si sanatatea porumbeilor. Contine cupru si zinc, intr-o combinatie inovativa, cu otrava din ciuperci (micotoxina lianta). Contine, de asemenea, prebiotice, aliin si colostru, pentru a ajuta sistemul imunitar al porumbeilor , in momentele de stres.

CONTINE:
- drojdie
- carbonat de calciu
- carbune
- lithotham
- fibra de grau
- colostrul
- zinc
- cupru
- fier
- glicina

ADMINISTRARE:

- 10 g de produs pe hrana la 20 de porumbei
- inainte de perioadele de stress (expozitii, inceperea antrenamentelor): 3-5 zile consecutive
- dupa de zbor: 3 zile cosecutive
- perioada de reproducere: de 2 ori pe saptamana
- pentru zborurile porumbeilor tineri: de 4 ori pe saptamana
- in perioadele de covalescenta : zilnic
- inainte de vaccinare: cu 7 zile inainte de vaccin

Hrana poate fi umezita cu Hexenbier sau Moorgold


ggg


Galerie foto